Leje af Sognegården

Sognegården kan lejes til begravelseskaffe, dåbsreception og bryllupsreception, såfremt der ikke i forvejen er andre planlagte aktiviteter.

Begravelseskaffe

Sognegården udlejes til begravelseskaffe i det omfang, lokalerne ikke er optaget af andre arrangementer, konfirmander eller anden kirkelig aktivitet.

Vi kan tilbyde begravelseskaffe i Konfirmandlokalerne efter aftale. Lokalet stilles til rådighed i 3 timer, personalet sørger for borddækning, kaffe og te, afrydning og rengøring.  Begravelseskaffe kan lade sig gøre såfremt Sognegården er ledig, kontakt kirkekontoret for yderligere information.

Man sørger selv for kage til kaffen og/eller sandwich/smørrebrød samt evt. øl/vand. Begravelseskaffe koster kr. 50 per person.

Bryllupsreception

Sognegården kan lejes til reception i forbindelse med bryllup/velsignelse i en af vores kirker.

Man medbringer selv eventuel fortæring/drikkelse, som dog ikke må skulle varmes eller tilberedes i køkkenet.

En lejeaftale for 3 timer dækker borddækning med glas, kagetallerkner, kagegafler, servietter samt afrydning, opvask og rengøring. Max antal: 80 personer.

Leje af Sognegården i forbindelse med bryllupsreceptioner koster:

- 3 timer - kr. 4.000  inkl. moms

Beløbet opkræves og betales senest én uge før arrangementet finder sted.

Dåbsreceptioner

Sognegården kan lejes til dåbsreception i forbindelse med dåb i en af vores kirker.

Man medbringer selv evt. fortæring/drikkevarer, dog må det ikke skulle varmes eller tilberedes i køkkenet.  Lejer medbringer også selv pynt og blomster, hvis der er specielle ønsker til det.

En lejeaftale for 3 timer dækker borddækning med kage- eller frokosttallerkner, bestik, glas, kopper, servietter samt kaffe/the og afrydning, opvask og rengøring. Max antal: 80 personer

Leje af Sognegården til dåbsreceptioner koster

- 3 timer - kr. 4.000 inkl. moms

- 5 timer - kr. 5.0000 inkl. moms.

Beløbet opkræves og betales senest én uge før arrangementet finder sted.

For booking og planlægning kontakt kirketjeneren T: 72 10 00 96 eller skriv til Kirketjeneren