Konfirmation i Vallensbæk Sogn

Alle unge, der går i skole på Egholmskolen, Pilehaveskolen og Vallensbæk Skole, har mulighed for at gå til præst i Vallensbæk og blive konfirmeret med deres klasse. Tidspunktet ligger endnu ikke helt fast, for hvornår konfirmanderne skal gå til præst. Dette aftales med skolernes skemalæggere. Men man går til præst i skoletiden fra september til konfirmandens konfirmationsdato.

Unge, der bor i Vallensbæk og går på privatskoler eller andre skoler, og unge, der går Gideonskolen kan gå til præst på privatskoleholdet.

Alle på 7. klassetrin eller tilsvarende er velkomne til at gå til præst - også selvom du er i tvivl om, om du vil konfirmeres. Det er ofte både sjovt, spændende og udfordrende at gå til præst i Vallensbæk.

Konfirmationer foregår altid i Helligtrekongers Kirke.

Konfirmation 2021

Tilmelding til konfirmation 2021 - klik på linket nedenfor for at komme til formularen for 2021.

Vallensbæk skole

7.B  lørdag d. 24. april kl. 11
7.A  lørdag d. 24. april kl. 13
7.C  lørdag den 24. april enten kl. 11 eller 13

Egholmskolen

7.A  Bededag fredag d. 30. april kl. 11
7.B  Bededag fredag d. 30. april kl. 13
7.C  lørdag d. 1. maj kl. 11
7.D  lørdag d. 1. maj kl. 13

Pilehaveskolen

7.A Kr. Himmelfartsdag torsdag d. 13. maj kl. 11
7.C Kr. Himmelfartsdag torsdag d. 13. maj kl. 13
7.B lørdag d. 15. maj kl. 11

Privatskoleholdet

Lørdag d. 15. maj kl. 13

>>> TILMELDING 2021

Praktiske forhold

DINE GÆSTER

Hvor mange gæster du kan have med, afhænger af antallet af konfirmander. Helligtrekongers Kirke har i alt plads til 350 personer, som hovedregel kan hver konfirmand have 10-15 gæster med.

OBS! Så længe vi er underlagt de skærpede retningslinjer i forhold til COVID19, er antallet af gæster til konfirmationerne stærkt begrænset.

Ved meget store hold kan forældremødet beslutte at dele konfirmationen i to således, at man kan have flere gæster med.

Der er tradition for, at familie og pårørende til hver konfirmand rejser sig, når konfirmandens navn nævnes af præsten.

Konfirmationsgudstjenesterne varer ca. 1 time 10 min.

POSER TIL TELEGRAMMER

Ved udgangen af kirken hænger en pose med konfirmandens navn til blomster, telegrammer og lignende. Posen kan du tage med efter konfirmationen.

Du kan købe konfirmandsalmebog:  www.dendanskesalmebog.dk

Konfirmationer 2020 - nye datoer

Kære konfirmander og forældre,
Tak for jeres tålmodighed og forståelse! Vi har nu en plan for dette års konfirmationer. Meget er jo dog usikkert i disse dage! Vi baserer disse datoer på, at vi tror på det, myndighederne siger lige nu: at virussen topper i april, og derefter vil gå ned, så vi igen vil kunne mødes i større forsamlinger, når vi rammer juni måned. Men vi kan selvsagt ikke garantere, at regeringen ikke kommer med nye instrukser. Vi følger selvfølgelig udviklingen tæt, ligesom I helt sikkert også gør.

Konfirmationer 2020

27. juni kl. 10.00 - Egholmskolens 7A
27. juni kl. 11.30 - Egholmskolens 7B
27. juni kl. 13.00 - Egholmskolens 7C

19. september - Vallensbæk Skoles 7A
19. september - Vallensbæk Skoles 7B

8. august kl. 11.00 - Privatholdet

15. august kl. 12.00 - Egholmskolens 7D

29. august kl. 9.00 - Pilehaveskolens 7A
29. august kl. 11.00 - Pilehaveskolens 7B

5. september kl. 11.00 - Pilehaveskolens 7C

Vi håber, at I trods al uforudsigeligheden er ved godt mod og helbred!

Pas på jer selv og hinanden! Og husk, at selvom vi ikke kan være sammen, kan man stadig få fat i os enten på mail eller telefon! Vi er som altid til rådighed for samtaler om alt mellem himmel og jord.

Mange hilsner
Præsterne i Vallensbæk

Opdatering vedr. konfirmation 2020

Kære konfirmander og forældre,

Vi får lige nu mange henvendelser om, hvornår I kan forvente at få de nye datoer for konfirmationerne.

Det har vi meget stor forståelse for. Vi ved, at det er en stressfaktor, at I nu skal ud og booke nye lokaler og mad osv. Vi arbejder lige nu på at få puslespillet til at gå op med nye datoer lige før sommerferien henholdsvis i august-september. Det, der gør det svært, er, at vi ikke med sikkerhed ved, om vi til den tid igen har fået lov til at samles frit i store forsamlinger. Vi vil meget gerne undgå at melde ud og så endnu en gang skulle bede jer ændre datoen og alle aftaler.

De meldinger, myndigheder og eksperter lige nu kommer med, er, at epidemien kan vare alt fra 2 måneder til 4-5 måneder, og at der kan komme en bølge igen til efteråret, hvor de ældre og mest sårbare igen bliver nødt til at blive hjemme for at undgå smitte.

Vi beder om, at I har tålmodighed lidt endnu. Vi vil senest i næste uge tage en beslutning - og under alle omstændigheder vil vi være åbne for at lade konfirmander flytte til andre hold, hvis det viser sig nødvendigt af hensyn til lokaler eller andre familiefester.

Mange gode ønsker og hilsner fra præsterne

Alle konfirmationer i foråret 2020 er udskudt

Kære forældre og konfirmander,

Vi har nu fået meddelelse fra biskopperne som konsekvens af myndighedernes seneste udmeldinger. Beskeden lyder på, at alle konfirmationer til og med pinse udskydes, så I kan foretage de nødvendige dispositioner med hensyn til mad og lokaler. Vi håber på jeres forståelse for, at vi ikke med det samme kan sige, hvornår de så kan finde sted. Det vil vi selvfølgelig vende tilbage med, så snart vi kan!
Pas på jer selv og hinanden!
Bedste hilsner præsterne i Vallensbæk Sogn

Konfirmation 2020

Tilmelding til konfirmation 2020 er lukket, kontakt os på E: vallensbaek.sogn@km.dk

Hvis man ønsker, at konfirmationen skal finde sted på en anden konfirmationsdato end den, klassen nu er tildelt, så imødekommes dette ønske efter aftale med præsten. Når vi haar modtaget konfirmandtilmeldingerne til 2020, vil vi have et overblik over, hvor mange det eventuelt drejer sig om.

Spørgsmål vedrørende konfirmandundervisningen og/eller konfirmationen kan rettes til sognets præster.

Konfirmation 2022

Pilehaveskolen