Ind og udmeldelse

Der er fordele ved et medlemsskab af Folkekirken

Ved at være medlem af Folkekirken er du med til at betale til vedligeholdelse af vores 850 år gamle Vallensbæk Kirke - og sognets øvrige ejendomme.

Du sikrer dig ret til kirkelig betjening for dig og dine børn under 18, dåb, konfirmation, bryllup og begravelse.

Du bidrager gennem kirkeskatten til, at evangeliet forkyndes for alle aldre i Vallensbæk.

Medlemsskabet giver nedslag i prisen ved erhvervelse af gravsted på kirkegården.

Alt dette og meget mere får du ikke, hvis du melder dig ud. Husk at tale med dine nærmeste pårørende, hvis du har meldt dig ud - eller tænker på at gøre det. Udmeldelse foregår på kirkekontoret og kan desuden ske på mail, husk at oplyse CPR-nummer.

Ønsker du at melde dig ind?

Så henvend dig til en af sognets præster.

Eneste betingelse for medlemsskab er dåb i Faderens og Sønnens og Helligåndens navn, sådan som det sker i langt de fleste kristne trossamfund. Er du allerede døbt, er en samtale og en underskrift tilstrækkeligt.