Filmklubben

Det handler om at spise noget god mad, se en god film og at få en god snak om filmen bagefter over en tår kaffe, inden vi går hver til sit.

Helligtrekongers Kirkes Filmklub drives af frivillige - de frivillige laver maden, rydder op, og en af sognets præster holder et oplæg om den film, der er på programmet. Efter filmen er der en kop kaffe i Sognegården og mulighed for en snak om det, vi har set.

Kirkebil

Kan du ikke transportere dig selv, eller er du utryg ved at færdes om aftenen, kan du selvfølgelig bestille kirkebil til Filmklubben. Det sker samtidig med tilmelding til kirkekontoret på tlf.: 4364 0099

For mere information: hent en folder om Filmklubben i Sognegården  — eller ring til sognepræst Maj Britt Færk Justesen T: 7210 0091

Et medlemskab af filmklubben koster kr. 25,- Maden koster 75.- hver gang. Til maden kan man købe en øl, en lille flaske vin — eller man kan dele en hel flaske.

De frivillige madhold forbeholder sig ret til ændringer i menuen.

Filmklubben i Helligtrekongers Kirke

MAR