Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Tirsdag d. 15. juni 2021, Kl. 16:00 til kl. 17:30
Sted Sognegården, Kirkebakke Alle 9, 2625 Vallensbæk

Årsmøde for Vallensbæk Sogns Menighedspleje

Tirsdag den 15. juni 2021 klokken 16.00 i Sognegården

Dagsorden:

1. Valg af dirigent-

2. Valg af referent-

3. Bestyrelsens Beretning for 2019 og 2020 v. Formand Lone Christiansen.

4. Revideret regnskab for de to afsluttede regnskabsår 2019 0g 2020 v. Kasserer Anne-Lise Hilslev.

5. Budget for indeværende regnskabsår v. Kasserer Anne-Lise Hilslev.

6. Indkomne forslag. (Sendes senest 1. juni 2021 til formand Lone Christiansen på mail: lch@live.dk)

7. Valg af bestyrelsesmedlemmer: For 1 år: Just Justesen og Morten Schou Jørgensen.

For 2 år: Lise Olsen, Anne-Lise Hilslev og Lone Christiansen. Alle modtager gerne genvalg.

8. Valg af 2 Revisorer. Else Nørgaard modtager gerne genvalg, Jørgen Hvolbye Lauritzen modtager ikke genvalg.

Her foreslås Jørgen Skovsende.

9.Valg af 2 bestyrelsessuppleanter, Susanne Marvig og Kirsten Sigersen, begge modtager gerne genvalg.

10. Revisor suppleant Jørgen Skovsende modtager gerne genvalg, men trækker sig såfremt han bliver valgt til Revisor.

Lone Christiansen, formand