Dato Søndag d. 1. november 2020, Kl. 10:00 til kl. 10:45
Sted Kirkebakke Alle 11, 2625 Vallensbæk
Kirkens præster
Allehelgen - mindegudstjeneste

Første søndag i november fejres Alle helgen over hele landet. Siden Reformationen er dagen blevet brugt til at mindes dem, vi har mistet, ved at læse deres navne højt og tænde lys, der synligt markerer, at det lys, der skinner i mørket, lyser for både de levende og de døde. Den tradition bærer vi også videre i år i Vallensbæk ved at invitere til mindegudstjeneste i Helligtrekongers Kirke.

Under gudstjenesterne mindes vi dem, vi i Vallensbæk sogn har taget afsked med i det forløbne år, som enten var bosat i sognet, eller begravet eller bisat fra vore kirker, men bosat andetsteds. Sognets præster læser navnene på de døde op, og vi slutter gudstjenesten af med at synge ”Altid frejdig”, hvorefter man vil kunne tage et lys og bære med ud til de enkelte gravsteder.

Der sendes invitation ud til alle, der har mistet en nær pårørende i det forløbne år. Den stiles til den, der har underskrevet dødsanmeldelsen, men indbydelsen gælder naturligvis alle pårørende og venner, samt enhver, der tidligere har mistet.

Ønsker man ikke, at navnet på den afdøde læses op, bedes man kontakte vores kordegn Leo Starup på tlf. 4364 0099 eller e-mail: lest@km.dk.

For at ingen skal gå forgæves, beder vi derfor om tilmelding på forhånd:

>>> TILMELDINGSFORMULAR

På forhånd tak for hjælpen

COVID 19-retningslinjer

• 62 deltagere samlet i kirken
  • Salmesang til gudstjenesterne, derfor skal vi sidde mindst 2 meter fra hinanden.
  • Synliggørelse af, hvor det er muligt at sidde. Der er lagt puder ud på bænkene, der må du sidde. Kommer I fra samme husstand, må I gerne sidde tæt og rykke puden. Men der må ikke sidde flere på bænken, end der er puder til.
  • Vi skal fortsat spritte hænder af, når vi kommer til kirken.
  • Ingen håndtryk, vi må også nøjes med et smil eller et vink, når vi mødes, og når vi går hver til sit.

Retningslinjerne vil løbende blive opdateret og justeret i forhold til det oplyste smittetryk. Det skal være sundhedsmæssigt forsvarligt at gå i kirke i Vallensbæk.