Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Søndag d. 27. september 2020, Kl. 10:00 til kl. 11:00
Sted Kirkebakke Alle 11, 2625 Vallensbæk
Maj Britt Færk Justesen

16. søndag efter trinitatis

Gudstjenester og kirkelige handlinger i forhold til COVID19 - opdateret 09.09.20

• 62 deltagere i Helligtrekongers Kirke til gudstjenester og kirkelige handlinger, selv om kirken har en pæn størrelse.
  • Som udgangspunkt er der salmesang til gudstjenester og kirkelige handlinger, derfor skal vi sidde mindst 2 meter fra hinanden.
  • Der er tydelig markering, hvor det er muligt at sidde - med puder på bænkene, hvor du må sidde. Kommer I fra samme husstand, må I gerne sidde tæt og rykke puden. Men der må ikke sidde flere på bænken, end der er puder til.
  • Nadver gennemføres som kontinuerlig altergang
  • Kirkekaffen efter gudstjenesten gennemføres efter særlige retningslinjer.
  • Ingen håndtryk, vi må også nøjes med et smil eller et vink, når vi mødes, og når vi går hver til sit.
  • Husk at spritte af; host eller nys i albuen og hold afstand for din og alles sundhed
  • Til arrangementer som fx. koncerter er deltagerantallet max 50 personer

Der vil indtil videre ikke være gudstjenester og kirkelige handlinger i Vallensbæk Kirke.