Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Søndag d. 20. september 2020, Kl. 10:00 til kl. 11:00
Sted Kirkebakke Alle 11, 2625 Vallensbæk
Sofie Lindegaard og gæsteprædikant Henrik Dahl

15. søndag efter trinitatis

"Jeg har aldrig hørt en prædiken uden at tabe tråden", skrev kirkeordfører Henrik Dahl fra Liberal Alliance for tid siden i Kristeligt Dagblad. På trods af, at han gennem mange er gået i kirke om søndagen og altid forbereder sig mentalt. Da jeg læste det, tænkte jeg, at Henrik Dahl har ret i, at det er en sjælden kunst at holde en prædiken, hvor ingen taber tråden. Samtidig tænkte jeg, at han selv skulle have chancen for at prøve at prædike. Derfor skrev jeg til ham på messenger og tilbød ham en prædiken i vores kirke.

Henrik Dahl har taget udfordringen op og kommer som gæsteprædikant denne søndag sammen med sognepræst Sofie Lindegaard.

Gudstjenester og kirkelige handlinger i forhold til COVID19 - opdateret 09.09.20

• 62 deltagere i Helligtrekongers Kirke til gudstjenester og kirkelige handlinger, selv om kirken har en pæn størrelse.
  • Som udgangspunkt er der salmesang til gudstjenester og kirkelige handlinger, derfor skal vi sidde mindst 2 meter fra hinanden.
  • Der er tydelig markering, hvor det er muligt at sidde - med puder på bænkene, hvor du må sidde. Kommer I fra samme husstand, må I gerne sidde tæt og rykke puden. Men der må ikke sidde flere på bænken, end der er puder til.
  • Nadver gennemføres som kontinuerlig altergang
  • Kirkekaffen efter gudstjenesten gennemføres efter særlige retningslinjer.
  • Ingen håndtryk, vi må også nøjes med et smil eller et vink, når vi mødes, og når vi går hver til sit.
  • Husk at spritte af; host eller nys i albuen og hold afstand for din og alles sundhed
  • Til arrangementer som fx. koncerter er deltagerantallet max 50 personer

Der vil indtil videre ikke være gudstjenester og kirkelige handlinger i Vallensbæk Kirke.