Begivenheden har allerede fundet sted.

Højmesse

Dato Søndag d. 5. juli 2020, Kl. 10:00 til kl. 11:00
Sted Kirkebakke Alle 11, 2625 Vallensbæk
Sebastian Beresford

4. søndag efter trinitatis

Efter højmessen - kl. 11.00 - kan du møde Ulla Thorbjørn Hansen, der stiller op til posten som biskop i Helsingør Stift. Kom og hør nærmere hvad hun kan byde på som kandidat.

COVID19-retningslinjer

• 62 deltagere samlet i kirken
  • Salmesang til gudstjenesterne, derfor skal vi sidde mindst 2 meter fra hinanden.
  • Synliggørelse af, hvor det er muligt at sidde. Der er lagt puder ud på bænkene, der må du sidde. Kommer I fra samme husstand, må I gerne sidde tæt og rykke puden. Men der må ikke sidde flere på bænken, end der er puder til.
  • Nadver bliver også lidt anderledes, end vi kender det. Hvordan præcis forklarer præsten.
  • Vi skal fortsat spritte hænder af, når vi kommer til kirken.
  • Kirkekaffen efter gudstjenesten er aflyst indtil videre.
  • Ingen håndtryk, vi må også nøjes med et smil eller et vink, når vi mødes, og når vi går hver til sit.

Retningslinjerne vil løbende blive opdateret og justeret i forhold til det oplyste smittetryk. Det skal være sundhedsmæssigt forsvarligt at gå i kirke i Vallensbæk.