Filmklub: Trouble with the curve

NOV
14

Filmklub: Trouble with the curve


Dato Lørdag d. 14. november 2020, Kl. 17:30 til kl. 21:30
Sted Kirkebakke Alle 9, 2625 Vallensbæk
Filmklub: Trouble with the curve

Gus Lobel er en legendarisk baseball-talentspejder, der har karrierevanskeligheder. Ind træder hans datter Mickey, en ambitiøs advokat, som sætter sin egen karriere på spil for at redde hans og en rivaliserende talentspejders i denne underholdende fortælling, som har ”hjerte, humor og fantastisk skuespil”. Filmen er Clint Eastwoods første rolle i en film, han ikke selv instruerer siden ’In the Line of Fire’, 1993. Eastwood havde ellers meldt ud, at hovedrollen i dramaet ’Gran Torino’ var hans sidste optræden som skuespiller.

Drama 2012 / Spilletid: 1:51

Instruktør: Peter Farrelly

Medvirkende: Clint Eastwood, Amy Adams, Justin Timberlake  John Goodmann

Præsentation af filmen: Sognepræst Sofie Lindegaard

Filmmenu: 

"Grundet Covid-19 er vi desværre nødt til at afstå fra at lave mad i Sognegårdens køkken. I stedet vil maden blive leveret udefra som portionsanrettede kolde anretninger, men det vil stadig være vores skønne frivillige madhold, der kræser og hygger om jer." 

Madbillet: 75 kr.
Kontingent for sæsonen 2020-2021: 25 kr. 

Tilmelding og betaling: åbner 7. oktober

OBS! I skrivende stund kan vi ikke vide, hvad efteråret 2020 bringer, men som det ser ud lige nu, forventer vi, at vi kan gennemføre filmaftenerne i trygge rammer og under overholdelse af alle regler og anbefalinger. 

Vær opmærksom på, at deltagerantallet indtil videre vil være lavere end normalt, og hvis du er i tvivl om noget, så ring endelig til Charlotte Kaas (6049 3496) eller Maj Britt Færk Justesen (7210 0091). 

Vi glæder os meget til at være sammen med jer igen!