Filmklub: Charlotte Gray

OKT
17

Filmklub: Charlotte Gray


Dato Lørdag d. 17. oktober 2020, Kl. 17:30 til kl. 21:30
Sted Kirkebakke Alle 9, 2625 Vallensbæk
Filmklub: Charlotte Gray

Året er 1942 og Anden Verdenskrig raser, da den unge Charlotte Grays elskede RAF-pilot skydes ned over Frankrig. I sin søgen efter ham, lader Charlotte sig erhverve til den franske modstandsbevægelse. Her kommer hun til at virke som forbindelsesled mellem den britiske regering og modstandbevægelsen. Krigen udvikler sig og jagten på hendes elskede pilot glider i baggrunden til fordel for hendes heroiske missioner, der til sidst bringer Charlotte på en livsfarlig flugt.

Drama 2002 / Spilletid: 2:20

Instruktør: Bradley Cooper
Medvirkende: Cate Blanchett, Billy Crudup, Michael Gambon

Original titel: Charlotte Gray

Præsentation af filmen: Sognepræst Maj Britt Færk Justesen

Filmmenu: 

"Grundet Covid-19 er vi desværre nødt til at afstå fra at lave mad i Sognegårdens køkken. I stedet vil maden blive leveret udefra som portionsanrettede kolde anretninger, men det vil stadig være vores skønne frivillige madhold, der kræser og hygger om jer." 

Menuen for oktober:
Luksusplatte fra Café Svanen
Chokolademousse

Madbillet: 75 kr.
Bemærk: Kontingent 25 kr. skal kun betales, hvis det er første gang, du deltager i sæsonen 2020-2021

Tilmelding og betaling: åbner 16. september

OBS! I skrivende stund kan vi ikke vide, hvad efteråret 2020 bringer, men som det ser ud lige nu, forventer vi, at vi kan gennemføre filmaftenerne i trygge rammer og under overholdelse af alle regler og anbefalinger. 

Vær opmærksom på, at deltagerantallet indtil videre vil være lavere end normalt, og hvis du er i tvivl om noget, så ring endelig til Charlotte Kaas (6049 3496) eller Maj Britt Færk Justesen (7210 0091).