Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Filmklub: Green Book AFLYST

SEP
19

Filmklub: Green Book AFLYST


Dato Lørdag d. 19. september 2020, Kl. 17:30 til kl. 21:30
Sted Kirkebakke Alle 9, 2625 Vallensbæk
Pris
Madbillet 75 kr.
Filmklub: Green Book AFLYST

Da den sorte musiker Dr. Don Shirley skal på turné gennem landets mest racistiske sydstater, hyrer han den snæversynede og umættelige wise guy-muskelmand Tony ”The Lip” Vallelonga som chauffør. Med på turen har de en lille grøn guide til hvilke spisesteder og hoteller, der vil tage imod sorte borgere. Turens største udfordring er dog, hvordan de kan holde hinanden ud, da begge parter besidder rigeligt med fordomme om hinanden. Snart opdager de dog, at de slet ikke er så forskellige, som man skulle tro.

Drama 2019 / Spilletid: 2:10

Instruktør: Peter Farrelly
Medvirkende: Viggo Mortensen, Mahershala Ali; Linda Cardellini

Original titel: Green Book

Præsentation af filmen: Stephan de Fønss, vikar for sognepræst Sebastian Beresford

Filmmenu: 

"Grundet Covid-19 er vi desværre nødt til at afstå fra at lave mad i Sognegårdens køkken. I stedet vil maden blive leveret udefra som portionsanrettede, kolde anretninger, men det vil stadig være vores skønne frivillige madhold, der kræser og hygger om jer." 

Menuen for september:
Platte surprise fra Café Svanen
Citronformage

Madbillet: 75 kr. 

Kontingent for sæson efterår 2020 og forår 2021: 25 kr.

Tilmelding og betaling: åbner 19. august

OBS! I skrivende stund kan vi ikke vide, hvad efteråret 2020 bringer, men som det ser ud lige nu, forventer vi, at vi kan gennemføre filmaftenerne i trygge rammer og under overholdelse af alle regler og anbefalinger. 

Vær opmærksom på, at deltagerantallet indtil videre vil være lavere end normalt, og hvis du er i tvivl om noget, så ring endelig til Charlotte Kaas (6049 3496) eller Maj Britt Færk Justesen (7210 0091). 

Vi glæder os meget til at være sammen med jer igen!