Folkeuniversitetet: Miljøteknologi og bæredygtighed

Dato Torsdag d. 10. oktober 2019, Kl. 19:15 til kl. 20:15
Vallensbæk Sognegård, Kirkebakke Allé 9
Sune Dowler Nygaard

Vi lever i en tid, hvor klima- og miljøspørgsmål fylder mere og mere – ikke kun i den politiske debat, men også omkring middagsbordene i de danske hjem. Det er en debat, der vækker mange følelser, og svarene er ikke altid entydigt sorte eller hvide. Er det f.eks. godt eller skidt for klimaet, at agurkerne i supermarkedet er pakket ind i plastik for at forlænge holdbarheden? Og kan det passe, at der bliver udledt mikroplast til miljøet, når det regner på en fodboldbane af kunstgræs? Er vi i virkeligheden så grønne her i landet, som vi ofte hævder?

Med udgangspunkt i konkrete eksempler på aktuelle dilemmaer tager vi en rundtur igennem en række af de miljøteknologier, vi kan bringe i spil for at løse de store udfordringer, vi som samfund – og som enkeltpersoner – står overfor, hvis vi også fremover vil have mulighed for at leve både renere, sikrere og mere bæredygtigt.

Pris 80 kr.

Tilmelding eller til Maj Britt Færk Justesen på 7210 0091