Begivenheden har allerede fundet sted.

Gadekærskoncert

Dato Torsdag d. 15. august 2019, Kl. 18:00 til kl. 21:00
Gadekæret i Vallensbæk Landsby, Brøndbyvej
Caspar Phillipson

Denne koncert kræver næppe nogen nærmere præsentation.

Igen i år har vi et dygtigt orkester, som er parat til at akkompagnere koret og solister fra koret til bl.a. Nine to Five, You Can't Stop the Music, A Million Dreams, et Kim Larsen-medley og et Disco-medley.

Årets solist bliver Caspar Phillipson, som blandt andet har spillet John F. Kennedy i filmen Jackie, skurk i Mission Impossible og har præsenteret og sunget til Tivolis Promenadekoncerter i flere år. Kirkens organistassistent, Jakob Lindbirk, er atter i år kapelmester.

Bordreservation til Gadekærskoncerten

Igen i år kan man reservere et bord til ca. otte personer til Gadekærskoncerten. Borde kan reserveres på kirkekontoret, Kirkebakke Allé 9 fra:

lørdag den 29. juni kl.10.00

Reservationen kan kun ske ved personlig henvendelse og kun mod kontant betaling. Ligeledes kan man kun reservere ét bord pr. person. Reservationsprisen er 100 kr. pr. bord.

CGC Vallensbæk tilbyder igen i år lækre picnickurve:

Krydderfrikadeller
Lakse roulade