Begivenheden har allerede fundet sted.

Pejsestueudflugt til Selsø Slot

Tirsdag d. 6. september 2022, kl. 09:30
Selsø slot

Pejsestueudflugten går denne gang til Selsø Slot, som er et herregårdsmuseum i Hornsherred.

Program for dagen

Afgang fra sognegården kl. 9:30 med bus, som er betalt af menighedsrådet.

Før vi ankommer til museet, holder vi ind ved Selsø Kirke, hvor vi får en lille formiddagsforfriskning, inden vi kører om til museet.

OBS! Fra portnerboligen er der toppede brosten og en trappe op til museet.

Efter besøget på Selsø Slot kører vi videre gennem det skønne Hornsherred til Frederikssund, hvor man på Toldboden, med udsigt over havnen, venter os med en dejlig frokost. Efter frokosten vender vi så småt hjemad.

Pris for arrangementet

350 kr. (Inkl. formiddagskaffe, entré, omvisning & frokost. Drikkevarer og efterfølgende kaffe er på egen regning).

Tilmelding og betaling for turen senest den 25. august 2022.

Betaling foregår enten via MobilePay på nr. 129183 eller via bankoverførsel på reg. 4316 og kontonummer 133 658 73.

For eventuelle spørgsmål, kontakt venligst sognepræst Maj Britt Færk Justesen på 72 10 00 91.