Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Fredag d. 24. december 2021, Kl. 11:30 til kl. 12:30
Sted Helligtrekongers Kirke, Kirkebakke Alle 11, 2625 Vallensbæk
Sebastian Beresford
Julegudstjeneste

Juleaften - gudstjeneste for børn og deres forældre

CORONA OG JUL

Vi kan tilbyde plads til ca. 125 deltagere til hver af julegudstjenesterne i Helligtrekongers Kirke, med de seneste restriktioner der er meldt ud 17/12. Vi er derfor nødt til at oprette tilmeldingslister til gudstjenesterne juleaften.

Vi er forpligtede til at se et gyldigt Coronapas for alle kirkegængere over 15 år, inden alle finder sig til rette på kirkebænkene, så hav venligst Coronapasset klar og i orden ved indgangen.

Foruden gyldigt Coronapas beder vi jer også forevise pladsbilletten for den valgte gudstjeneste.

Juleaften opfordrer vi alle kirkegængere til at beholde mundbind eller visir på under hele gudstjenesten.

Med de udfordringer, der følger af Coronasituationen håber vi meget på jeres forståelse og glæder os til at se jer.