Velkommen til Theodora - vores nye præstepraktikant!

Udgivet man d. 5. sep 2022, kl. 10:44
Nyheder

Vi er super glade for, at have Theodora ombord og håber, at alle vil tage godt imod hende.

Theodora blev kandidat i Teologi i sommer fra Københavns Universitet, med et speciale om nyskabelse i Johannes’ Åbenbaring, og er nu igang med Pastoralseminariet. Hun er nu føl hos Maj Britt Færk Justesen i i alt fem uger, fordelt i september og igen i november.

Hun fortæller: 'Jeg glæder mig sådan til at kaste mig ud i præstegerningen og være med til at forkynde det glædelige Evangelium både til store og små. Jeg ser meget frem til at møde jer alle sammen og lære jeres kirke at kende!'.

I vil blandt andet møde Theodora d. 18. september og 20. november hvor hun vil forestå højmessen.

Privat er hun gift med Aksel, som er nyuddannet læge og sammen har de en dejlig lille pige, Ingrid, på halvandet år.

Hjerteligt velkommen, Theodora.