Børnenes kirke

"Lad de små børn komme til mig," sagde Jesus. Lad børnene komme i kirke og selv finde ud af, hvad det er for en størrelse.
I kirken og til de mange aktiviteter for børn kan børnene få brugt deres nysgerrighed og få afløb for deres spørgelyst. Deres horisont udvides og deres tro vokser, når de bruger deres fantasi, synger med og lytter til Bibelens mange fortællinger. Vi voksne kan blive klogere af at se med børnenes øjne og opleve, hvad der gør dem glade.

I Vallensbæk Sogn samles børn og deres voksne ved mange forskellige aktiviteter:

Babysalmesang
- som stimulerer din baby musikalsk med sang, dans, rytmer og rim., for at skærpe din babys sanser og opmærksomhed

Fastelavn
- hvor familiegudstjenesten efterfølges af traditionel tøndeslagning med kåring af kattekonge og -dronning

Halloween
- hvor gys og uhygge præger gudstjenesten

Æblehøst
- hvor dåben følges op med at plukke æblerne på kirkens dåbstræ

Gud og Mad
- en hverdagsgudstjeneste, hvor bibelhistorien og pasta med kødsovs går hånd i hånd

Ungdomskoret
- børnene finder melodien, når organisten sætter sig ved klaveret og træner dem i sang

Minikonfirmanderne
- lærer om Gud og Jesus ved at lege og lytte

Konfirmander
- de unge bakser med bøn og filosofiske spørgsmål, som der ikke er enkle svar på.

Børne og familiegudstjenester

Gud og grød