Har du mødt kirkehønen Carlo?

Kirkehønen Carlo har sammen med sognepræst Sofie været en vigtig del af børnegudstjenesterne "Gud og Mad". Nu afventer vi en ny præst og så må vi se hvordan Gud og Mad bliver i fremtiden.

Se med når kirkehøne Carlo og præst Sofie går ud i verden for at få svar på nogle af livets spørgsmål:

Kirkehønen Carlo undrer sig over hvad der gør os glade, sammen med Præst Sofie tager han ud for at undersøge sagen.

Kirkehønen Carlo har mareridt om døden, så Præst Sofie og Kirkehøne Carlo tager ud og undersøger døden.

Kirkehønen Carlo føler sig helt forkert og tager med præst Sofie ud i verden og opdager, at andre kan have det på samme måde.

Kirkehønen Carlo undrer sig over dåben og hvad den betyder:

Juleevangeliet er en stor mundfuld for kirkehønen Carlo, så præst Sofie får Johannes Møllehave til at fortælle: