Har du mødt kirkehønen Carlo?

Kirkehønen Carlo er sammen med sognepræst Sofie en vigtig del af børnegudstjenesterne "Gud og Mad".

Kirkehønen Carlo stiller spørgsmål til dagens tekst, et emne der er oppe i tiden eller noget som har undret ham. På den måde kommer gudstjenesten i øjenhøjde med børnene, for det er de samme spørgsmål, som børnene ofte går med i forhold til Jesus, Gud og kirken.

Se med når kirkehøne Carlo og præst Sofie går ud i verden for at få svar på nogle af livets spørgsmål:

Kirkehønen Carlo undrer sig over hvad der gør os glade, sammen med Præst Sofie tager han ud for at undersøge sagen.

Kirkehønen Carlo har mareridt om døden, så Præst Sofie og Kirkehøne Carlo tager ud og undersøger døden.

Kirkehønen Carlo føler sig helt forkert og tager med præst Sofie ud i verden og opdager, at andre kan have det på samme måde.

Kirkehønen Carlo undrer sig over dåben og hvad den betyder:

Juleevangeliet er en stor mundfuld for kirkehønen Carlo, så præst Sofie får Johannes Møllehave til at fortælle:

Børne og familiegudstjenester

Gud og grød